Diensten en mogelijkheden

Wandelen met Alpaca’s

Wandelen met alpaca’s bij ons in de omgeving van de Alpacafarm Gerardushoeve is een leuke en ontspannende activiteit voor jong en oud. Alpaca’s zijn vriendelijke en nieuwsgierige dieren die graag in contact komen met mensen. Je kunt een wandeling maken door de natuur met een alpaca aan je zijde, of genieten van een knuffelsessie op de boerderij. Wandelen met alpaca’s is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten!
€ 20,- pp. 

Alpaca meet&feed

Hou je van alpaca’s? Dan is dit je kans om ze van dichtbij te zien en te knuffelen. Bij ons op de Alpacafarm Gerardushoeve kun je onze alpaca’s ontmoeten, kroelen en voeren. Ze zijn heel vriendelijk en nieuwsgierig, en ze houden van een lekker hapje. Je kunt ze aaien en met ze op de foto gaan. Het is een unieke en gezellige ervaring voor jong en oud.

€10,- pp. 

Fotoshoot met Alpaca’s

Als je een mooie herinnering wilt hebben aan je bezoek aan onze Alpacafarm Gerardushoeve, kun je foto’s laten maken door een professionele fotograaf. Die weet precies hoe je de dieren, de natuur en de sfeer het beste kunt vastleggen. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, afhankelijk van het aantal foto’s en de duur van de fotoshoot. Je krijgt de foto’s digitaal toegestuurd, zodat je ze makkelijk kunt delen met je familie en vrienden. Een fotosessie op de Gerardushoeve is een leuke en originele manier om je dagje uit te vereeuwigen.
Prijs op aanvraag. 

High-Tea met Alpaca’s

Een gezellige middag met alpaca’s en lekkere hapjes. Voor €35,- per persoon kunt u genieten van een high-tea met verschillende soorten thee, sandwiches, scones en gebak. Laat ons weten wat uw dieetwensen en allergieën zijn, dan houden we daar rekening mee.

Scroll naar boven